Microsoft ve Autodesk birlikte ürettiği 3D Printer Yazılımı

Bu hafta başında, Microsoft Windows 8.1 3D baskı için bir yazılım üzerinde çalıştığını açıkladı. Ayrıca, uygulama geliştiriciler sadece 2B yazıcılar gibi, 3 boyutlu yazıcılar için bir standart yazıcı arayüzü kullanmaları mümkün olacak gibi gözükmektedir

Bilgisayarınıza 3D yazıcıya bağlayın ve (üretici uyumlu sürücüleri yüklenmiş ise) işletim sistemi adı ve markası ile yazıcıyı tanıyacaktır. Microsoft 3D baskı dilimleme, model onarım (basılabilirlik düzeltme),  ve yazıcı-özel ayarları içerir. 
Sadece menüden yazdırmak veya baskı düğmesine tıklayın seçin. Bu bir baskı yatak seviyeye vidaları çevirerek gibi kişisel sınıf donanım ağrıları ortadan kaldırmak için hiçbir şey yapmaz, ama sonunda ortalama bir kullanıcı için verilen alır yazılım arayüzü tarafı çok basit yapabiliriz.
 Kris Iverson, Microsoft'un Baş Yazılım Tasarım Mühendisi yaptığı sunumda,Cube Stratasys 3d printer ile her şeyi test ettiğini, bu nedenle yazılımın hem kişisel hem de profesyonel sınıflara hitap ettiğini belirtmiştir. Destek dokuları oluşturulması  ve format dönüştürme menüleri ile 3D Studio Max, Maya, Lightwave, Cinema 4D vb, yazılımlarda kullanıcıların datalarını STL'e dönüştürmesine gerek kalmadan gelişmiş CGI yazılımı ile özgün olarak açabilmektedirler. yüksek hem de düşük uç 3D yazıcıların yararlanmak için yeteneğini vermeden kendi tasarım ortamında yazdırmak mümkün olacak ek yazılım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CAD Programılarından 3D Çizimlerinizi Nasıl .stl Dosyasına Çevirebilirsiniz?

3D BASKI İŞLEMİNDEN SONRA YÜZEY UYGULAMALARI

3d Metal Printerlardaki Gelişme